Apotheekscan

Apotheekscan levert innovatieve oplossingen op het gebied van apotheekinventarisatie. Apotheekscan inventariseert professioneel, efficiënt, kwaliteitsbewust en tegen een concurrerende prijs. Het inventariseren gebeurt op locatie en indien gewenst buiten de openingstijden van de apotheek.

Over Apotheekscan

Apotheekscan levert innovatieve oplossingen op het gebied van apotheekinventarisatie. Apotheekscan staat voor kwaliteit. Wij streven effectieve en efficiënte dienstverlening na.

Apotheekscan wordt gedreven door een enthousiast en betrokken team, dat beschikt over jarenlange ervaring in de pharmaceutische branche.

Apotheekscan verzorgt onder meer de volgende diensten:

inventarisatie van voorraden

opschoning van voorraadsystemen

begeleiding bij labelovergang

balansen

voorraadkast optimalisatie

UDI-oplossingen

inventarisatie van voorraden

Apotheekscan komt bij de apotheek op locatie om de voorraden fysiek te tellen. De fysiek aanwezige voorraad wordt vergeleken met de actuele, geregistreerde voorraad in het apotheekinformatiesysteem (AIS). Deze validatie maakt het mogelijk direct mutaties door te voeren in het apotheeksysteem.

opschoning van voorraadsystemen

Indien de actuele voorraden niet meer overeenkomen met de in het apotheekinformatiesysteem (AIS) geregistreerde voorraden, biedt Apotheekscan de mogelijkheid om deze mutaties in het apotheeksysteem in te voeren. Hierdoor ontstaat een optimaal opgeschoond voorraadsysteem.

begeleiding bij labelovergang

Gedurende het jaar bestaat de mogelijkheid dat een apotheek overstapt naar een ander generiek label. De redenen van overstap zijn divers. In ieder geval brengt labelovergang veel voorraadmutaties met zich mee. Apotheekscan valideert op locatie en activeert in het draaiende apotheeksysteem (AIS), de nieuwe records van het gewenste generieke label. Dit alles uiteraard in samenspraak met de apotheker.

balansen

Jaarlijks dient er in de apotheek een verplichte voorraadinventarisatie gedaan te worden. Dit is vaak een hectische en tijdrovende klus, die buiten de openingstijden van een apotheek plaatsvindt. Apotheekscan neemt u deze veeleisende taak professioneel uit handen.

voorraadkast optimalisatie

In de loop van de tijd kan het voorkomen dat uw voorraadkast niet meer optimaal is ingericht. Dit probleem kan zich voordoen wanneer medicijndoosjes van grootte veranderen of wanneer er meerdere generieke labels met dezelfde beginletter op dezelfde plaats in de kast dienen te worden opgeslagen. Apotheekscan kan de voorraadkast weer in optimale staat brengen waardoor de medicijndoosjes weer snel te vinden zijn. Voordeel hiervan is, dat er in de voorraadkast ruimte komt voor nieuwe medicijndoosjes.

UDI-oplossingen

Apotheekscan heeft een breed scala aan innovatieve oplossingen op het gebied van Unique Device Identification (UDI) ontwikkeld. De mogelijkheden streken zich uit van etiketontwerp tot complete voorraadadministratiesystemen, en ze voldoen aan de regels van een door de Amerikaanse FDA geaccrediteerde uitgevende instantie en/of een door de EU geaccrediteerd toewijzingsinstantie, waaronder GS1.

Contactinformatie

Stichting Apotheekscan
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
Email stuur ons een email
WWW apotheekscan.nl
KvK-nummer 60415126

Voor vragen, nadere informatie en suggesties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie is ook beschikbaar via de volledige site.

Volledige site Nederlands