APOTHEEKSCAN - de organisatie

Apotheekscan biedt innovatieve oplossingen op het gebied van apotheekinventarisatie.

Apotheekscan staat voor kwaliteit. Wij streven effectieve en efficiënte oplossingen na. Apotheekscan biedt oplossingen voor onder meer: inventarisatie van voorraden, opschoning van voorraadsystemen, begeleiding bij labelovergang, balansen, Unique Device Identification (UDI) oplossingen en voorraadkast optimalisatie. Een uitgebreidere omschrijving van onze oplossingen vindt u in ons oplossingenoverzicht. Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de pagina contactinformatie.

Voor uw HKZ-certificering ontvangt u van ons de resultaten van onze bevindingen. Apotheekscan draagt mede hierdoor bij aan de optimalisatie van uw HKZ-certificering.

Apotheekscan wordt gedreven door een enthousiast en betrokken team, dat beschikt over jarenlange ervaring in de pharmaceutische branche.

Onze R & D-activiteiten omvatten intelligente trackingoplossingen (zoals UDI, barcode en RFID) en duurzame (bio-based en biologisch afbreekbare) verpakkingsoplossingen. Door het gebruik van state of the art technologie, kunnen we een hoge kwaliteit, effectieve en efficiënte oplossingen op het gebied van farmaceutisch voorraadbeheer bieden.